Quantcast
Channel: وهابیت خاری در چشم اسلام
Viewing all articles
Browse latest Browse all 11

ازدواج مسیار توجیهی برای ازدواج موقت + مدرک

0
0

یکی از شبهات کهنه وهابیان و اهل سنت علیه مکتب شیعه بحث ازدواج موقت است . این گروه پس از آنکه مشاهده می کنند شیعیان به تمامی جوابهای آنان پاسخ مستدل می دهند درنهایت مسأله را احساسی جلوه می دهند و می پرسند : آیا شما شیعیان راضی هستنید خواهر یا مادرتان به عقد موقت شخصی در آید و از او کام جوید ؟؟؟؟؟ آیا غیرت شیعیان چنین چیزی را اجازه می دهد ؟؟؟؟

در جواب به این سوال به غیر از مدارکی که در کتب اهل سنت مبنی بر جواز ازدواج موقت آمده سه جواب نقضی می دهیم :

1- آیا اهل سنت و وهابیان راضی هستند که مرد غریبه ای پستان مادر یا خواهرشان را در دهان گرفته و از آن به مقدار معینی بنوشد تا با مادر و خواهرشان محرم شود ؟؟؟؟؟

ممکن است وهابیانی که اطلاع زیادی از این مکتب ندارند در جواب بگویند : نیاز نیست مرد مستقیم از سینه زن بنوشد تا به آن زن محرم شود بلکه زن می تواند شیر خود را بدوشد و در ظرفی بریزد تا مرد از آن بنوشد و بی آن که تماس بدنی حاصل شود مرد به زن محرم می شود . 

در جواب این گروه می گوییم : اولا آنچه که موجب محرمیت از راه شیر خوردن است "رضاع"است نه "شرب"پس با نوشید شیر به صورت غیر مستقیم کسی محرم نمی شود بلکه باید "رضاع"تحقق یابد. و رضاع یعنی این که شخص مستقیم از سینه زن شیر بخورد و یکی از شیرایط محرمیت را نوشیدن مستقیم دانسته اند.

2- آیا وهابیان و اهل سنت راضی هستند خواهر تحصیل کرده و با کمالات خود یا مادرشان را به عقد یک انسان معتاد و مجرم و با سابقه کیفری سنگین و کسی که به زندگی مشترک بها نمی دهد و از مسائل دینی چیزی نمی داند و مسئولیت پذیر نیست در آورند ؟ آن هم به گونه ای که شخص مزبور به نیت این که پس از مدتی خواهر یا مادرشان را طلاق دهد با او ازدواج کند . آیا راضی می شوند؟؟؟

اگر بگویند ما به چنین ازدواجی راضی نیستیم در جواب می گوییم که خدواند این ازدواج  را جایز دانسته و چنین عقدی مشروع است و هیچ یک از فقهای اهل سنت چنین عقدی را باطل نمی داند. و اکثر علمای اهل سنت ازدواج به نیت طلاق را جایز می دانند .یعنی شخصی به نیت طلاق پس از مدتی با زنی ازدواج کند و پس از فرا رسیدن وقت آن را طلاق دهد 

بن باز مفتی اعظم وهابیان سعودی می نویسد :

 بل هذا نكاح شرعي صحيح عند جمهور أهل العلم

(چنین ازدواجی (ازدواج به نیت طلاق )نزد اکثر اهل علم جایز است)

اگر بگویند به چنین ازدواجی (ادواج با فرد معتاد و با سابقه کیفری بالا) راضی هستیم در جواب می گوییم ماشاء الله به غیرتتان که اینچنین به زندگی خواهر و مادرتان رضایت می دهید

3- وهابیان و اهل سنت در حقیقت با نام ازدواج موقت مشکل و درگیری دارند وگرنه به چنین ازدواجی تن داده اند و آن را پذیرفته اند. آنان نام ازدواج موقت را به ازدواج مسیار تغییر داده و هر شهوترانی را در قالب چنین نکاحی جایز می دانند .

ازدواج مسیار چیست :در این باره سری به سایت ویکی پدیا می زنیم تا ببینیم این ازدواج را چگونه معرفی کرده است

ازدواج مسیار نوعی ازدواج  در فقه اسلامی است که در آن زن و شوهر با قراردادن شروطی در عقد نکاح از برخی حقوق و تکالیف خود مانند نفقه، زندگی مشترک، تعیین مسکن توسط شوهر و حق قسم (حق مساوی در هم‌بستری [در هنگام چند زنی ]) صرف نظر می‌کنند. در نکاح مسیار معمولاً زن و شوهر جدا از یکدیگر زندگی می‌کنند و ازدواج به‌طور رسمی ثبت نمی‌شود. این نوع از ازدواج بیشتر در میان عرب های سنی مذهب ساکن عربستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس  و در بین جوانانی که امکان آغاز زندگی مستقل ندارند، مردانی که بدون همسر خود به مسافرت رفته‌اند، زنان مطلقه یا بیوه ای که تمایل به زندگی مشترک ندارند و زنان مسنی که هنوز ازدواج نکرده‌اند، شایع است.

نکاح مسیار با انتقاداتی نیز روبروست. منتقدان این ازدواج را غیر اخلاقی و نوعی  کلاه شرعی برای لذت‌جویی جنسی می‌دانند.همچنین حلال اعلام شدن این نوع ازدواج از سوی هئیت فتوا سرپوشی برای بحران های اجتماعی زنان عرب و فساد میان جوانان عنوان شده است.سرانجام پس از قرن‌ها، مجمع فقهی اسلامی (اهل سنت)، وابسته به هماهنگ‌کننده امور شرعی جهان اسلام نیز موضوع اصلی هجدهمین گردهمایی خود در مکه را به مسئله یک نوع ازدواج که مرد در آن مسیولیتی ندارد (ازدواج مسیار و ازدواج به شرط طلاق) اختصاص داد و موضوع تعیین یا تغییر جنسیت را برای نخستین بار در تاریخ فقه اهل سنت، مورد بررسی قرار داد. بنا به نوشته «الشرق‌الاوسط»، مورخ 14 آوریل 2006 این اجتماع با توجه به این که عملا ازدواج مسیار( شبیه موقت) و این‌گونه مسائل در کشورهای عربی رایج شده این نوع ازدواج را رسما مجاز اعلام نمود. 

شباهت های ازدواج مسیار و ازدواج موقت 

1- زن مي تواند شرط طلاق كند ، يعني شرط كند كه اجازه طلاق داشته باشد ؛ چون عرب هاي فعلي نكاح مسيار را همانند متعه ننگی براي زن تصور مي كنند ، و به همين سبب زن ها رغبتي به نكاح مسيار دائم ندارند .

 2- در نكاح مسيار همانند متعه ، تنازل از حقوق حتي از ارث هم صورت مي گيرد ، دقيقا مانند متعه كه طبق نظر بسياري علماي شيعه ، ارث بردن زن متعه به شرط است .

3- در نكاح مسيار ، نفقه وجود ندارد ، مانند متعه .

نکته : مهم ترین فرقی که بین ازدواج موقت و نکاح مسیار وجود دارد این است که ازدواج موقت پس از مدت معین خود به خود باطل می شود  اما در نکاج مسیار باید صیغه طلاق جاری شود.

مهم تر از همه آنکه برخی سایت های اینترنتی در عبستان سعودی رسما به این کار مبادرت می ورزند تا زنان را به مردان مورد نظر معرفی کنند 

تصویر یکی از سایت هایی که ازدواج مسیار را ترویج می کند 

خودتان قضاوت کنید


Viewing all articles
Browse latest Browse all 11

Latest Images

Trending Articles





Latest Images